INTERIM- EN ORGANISATIEADVIES

Lees wat we kunnen betekenen voor de overheid.

Meer lezen
INTERIM- EN ORGANISATIEADVIES

ADVIES VOOR UW BOUWPROJECT

Lees wat we kunnen betekenen voor uw bedrijf.

Meer lezen
ADVIES VOOR UW BOUWPROJECT

OVER INNO-OVERHEIDSADVIES B.V.

INNO-Overheidsadvies is een Besloten Vennootschap dat in 2007 is opgericht door de heer J.H. van Maren (Jan). De heer Van Maren heeft ruim 30 jaar overheidservaring bij zowel provincie als gemeenten en is deskundig op een breed overheidsterrein. Als algemeen manager heeft de heer Van Maren ervaring op vrijwel alle disciplines die binnen de gemeente voorkomen: ruimte, beheer en beleid, samenleving en dienstverlening.

INNO-Overheidsadvies B.V. is een professioneel adviesbureau voor de overheid en houdt zich bezig met interim- en projectmanagement, overheidsadvies en detachering in het totale gamma van de overheidswereld. INNO-Overheidsadvies B.V. is gespecialiseerd in strategie en beleid en gevestigd in Zetten. Door de ervaring binnen INNO-Overheidsadvies B.V. kan ook op andere werkterreinen, zoals organisatieontwikkeling en geografische informatievoorziening, waardevol advies worden gegeven.

Bovendien heeft INNO-Overheidsadvies B.V. voor elk werkterrein de juiste professional voor u.

Jan van Maren
Jan van Maren
Directeur

INNO-OVERHEIDSADVIES B.V. STAAT VOOR:

INNOVATIEF

Eigentijdse oplossingen die passen bij uw probleem.

Niet alledaags

Er worden uitzonderlijke prestaties geleverd.

Nauwgezet

Nauwkeurigheid op alle delen van het totaal.

Oprecht

Eerlijk en geen dubbele agenda.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER INNO-OVERHEIDSADVIES B.V.:

  • Jan heeft een deel van de afdeling in opdracht van het college in een samenwerkingsverband met buurgemeenten ondergebracht. De medewerkers en college zijn enthousiast over de wijze waarop hij dat heeft aangepakt. Door Jan is de sfeer op de afdeling aanzienlijk verbeterd. Jan heeft de afdeling uit een dal weten te trekken. Als wethouder heb ik plezierig met Jan samengewerkt. Hij is een persoon van weinig woorden maar van veel doen. Hij maakt duidelijke keuzes, zonder er lang omheen te draaien. Hij gaat goed met politieke (soms tegengestelde) belangen om Hij adviseert altijd eerlijk en adequaat.

    Wethouder portefeuille Ruimte gemeente Reusel-De Mierden
  • Jan heeft dit jaar zeer veel werk verricht. De doelstellingen zijn allemaal met verve behaald. Medewerkers zijn en waren zeer enthousiast over de aanpak en de manier van werken die Jan heeft geïntroduceerd. Ook het gegeven dat elk probleem actief en daadkrachtig wordt opgepakt is positief gewaardeerd. Met name de aangebrachte duidelijkheid, prioriteiten en structuren zijn belangrijke resultaten. Ook ten aanzien van de directie en bestuur heeft Jan laten zien een leider van zijn afdeling te zijn. Hij is in staat om op een stevige en constructieve wijze het gesprek te voeren en heeft gezag op de inhoud van het werkterrein.

    Gemeentesecretaris gemeente Valkenswaard
  • Jan heeft met zijn ervaring gezorgd voor een nieuwe structurering van de afdeling na een bestuurlijk roerige periode. Ook heeft hij de nodige projecten met beleidsmatige inhoud geleid. Hij is een manager die zijn stip op de horizon bepaalt en vervolgens medewerkers en bestuur meeneemt in het traject naar die bepaalde doelen. We zijn tevreden over zijn gestructureerde manier van werken, zijn inzet en zijn geleverde prestaties om de afdeling weer de noodzakelijke vorm te geven. Wij hebben Jan leren kennen als een enthousiaste en gedreven collega, die nauwgezet en met de nodige humor zijn werkzaamheden naar volle tevredenheid heeft uitgevoerd.

    Gemeentesecretaris gemeente Reusel-De Mierden

NEEM CONTACT OP

Als u meer informatie wilt hebben over INNO-Overheidsadvies B.V., of een vrijblijfende offerte wilt ontvangen, kunt u contact met ons opnemen. Wij reageren zo snel mogelijk.

Telefoon: 06-10830341 • E-mail: info@inno-overheidsadvies.nl

U kunt ook onderstaand formulier invullen.

INNO-Overheidsadvies B.V. • KvK-nummer: 09167816 • Privacyverklaring • Disclaimer • Algemene voorwaarden